Znamo da nismo bili redovni ovdje na Maminom blagu i imali smo svoje sezone kad bi češće objavljivali i opet svoje mjesece suše, no došlo je vrijeme za novo poglavlje, a gdje će nas ono točno odvesti ne možemo još otkriti.

Shvatili smo da imamo zaista puno toga za podijeliti što bi vjerujemo svima moglo koristiti i uzet ćemo to naše djelovanje od sada ozbiljnije i posvetiti se tome predanije.

Nova domena

Kao prvo, udružit ćemo snage i vjerojatno započeti ovo novo poglavlje u novoj web domeni, pod nazivom koji će objediniti nas oboje. Što ćemo napraviti s Maminim blagom, još ne znamo. Da li će ono preusmjeravati na novu domenu i da li ćemo tamo preseliti sve blog objave, još se ne zna, vjerojatno hoćemo. Novo ime? Bokun Neba! (komad neba)

Radionice

U planu je i držati radionice, online i uživo koliko će se moći i na taj način predavati dalje sve ono što smo do sada naučili. Bit će tu sadržaja za parove, za roditelje, za žene i muževe.

Video vlog?

Tu je i podcast, ili neki oblik video kanala gdje bi više pokazali tko smo i što smo, te svojim primjerom osvijetlili put za druge. Jel nas pratite na Instagramu Mamino blago

i Vjera koja pomiče planine?

Dodatni sadržaj

Vjerojatno je i da ćemo imati neku mailing listu za naš vjerne pratitelje, gdje će postojati pristup videima koje inače ne bi podijelili javno kao i informacije koje će biti dostupne prije nego svima ostalima.

Sve to iziskuje više fokusa, više snage i žrtvu za one stvari koje više neće pronaći mjesta u našem danu. No, sigurno se isplati uložiti više u druge i mi želimo da s nama rastete i napredujete i širite svijetlo oko sebe.

Javit ćemo vam detalje!

Šaljemo ljubav i snagu!

Frano i Tereza