Ove smo subote  u okviru programa “Spretne ruke, sretne misli” moja divna Sanda @auroraartsandcrafts održali trećupo redu radionicu za djecu i roditelje. Hvala vam puno na svim vašim povratnim informacijama, fotografijama vaših poklona. Neizmjerno me veseli što imamo priliku dijeliti s vama radost uspostavljanju kvalitetnih obiteljskih rutina. Cilj ovog ciklusa radionica bio je potaknuti roditelje da zajedno s djecom izrade  božićne poklone za obitelj i prijatelje.

Snimku radionice možete pogledati ovdje https://www.instagram.com/tv/CXVxXYdg1Fh/?utm_source=ig_web_copy_link

U uvodnom dijelu pričali smo o tome kako u Božićno vrijeme staviti veći naglasak na davanje ljubavi drugima, umjesto primanja poklona. Sanda je govorila o svim pozitivnim učincima ručnog rada kod djece, a ja sam se posebno osvrnula na davanje prednosti prirodnim materijalima prilikom izrade poklona ili odabira igračaka.

Naši vrijedni pomagači Pavle i Sunčica vrijedno su izrađivali svijeće od pčelinjeg voska, jaslice od drveta i božićnu zvijezdu od kartonskih vrećica. Potičemo vas da bar jednu od ovih ideja isprobate s djecom i tako date djetetu priliku da uloži svoju ljubav (čitaj: vrijeme i energiju♥) u druge ovog Božića.

Uživajte u vremenu provedenom u zajedničkim aktivnostima.

Uposlite male ruke, razgovarajte, usmjeravajte, molite i gradite sretne misli.

Grlimo vas snažno, pratite nas i sljedeću subotu 18.12. u 11h na instagram profilu @mamino.blago