Događa li vam se možda da tijekom blagdana čujete riječi “Spasitelj nam se rodio”, a da vam srce pritom ostane nedirnuto jer u ovom ubrzanom tempu niste zastali i na trenutak razmislili o tome što to uistinu znači za vas?

S velikom pažnjom godinama osmišljavam aktivnosti za djecu, kako bi u vremenu adventa odvojili u danu potrebno vrijeme i razmišljali o ovim važnim Biblijskim istinama. Set kartica “Put do Božića” koji smo s velikom pažnjom i ljubavlju pripremali prilika je da i vi malo usporite i dopustite sebi da Riječ Božja osvijetli događaje oko Isusovog rođenja i u vama probudi novu Ljubav za Isusa.

Odvojite vrijeme u danu, okupite se oko stola, ušuškajte se pod toplu dekicu, skuhajte si čaj ili topli kakao i pripremajte svoja srca i srca svoje djece za rođenje Spasitelja.

Razgovarajte, promišljajte o Biblijskim stihovima, učite jedni od drugih, molite zajedno i ovog Božića zajedno oslobodite još više ljubavi, snage i vjere u vašoj obitelji.

Set kartica “Put do Božića” možete preuzeti ovdje   Put do Božića – Adventski kalendar.

Sutra u subotu u 11 h na Instagramu moja draga Sanda @auroracrafts i ja izrađivat ćemo s djecom adventski kalendar od prirodnih materijala u koji možete “upakirati” set kartica “Put do Božića”.

Grlim i šaljem puno ljubavi!

Tereza