molite-i-primit-će-te-Mamino-blago

“Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se!
 Doista, tko god ište, prima; i tko traži, nalazi; i onomu koji kuca otvorit će se.

Matej 7:7,8

Subota je navečer. Frano radi. Ja na nogama ovog puta imam dvije jednake čarape, no naša Mrvica ima visoku temperaturu.

“Klasika”, pomislila sam “Frane nema, a jedno od djece ima temperaturu”.

“Pa zar opet, nakon dvije doze antibiotika i vodenih kozica”, nastavila sam ljutito.

Pomisao da joj  ponovno  dajem sirup za snižavanje temperature nakon svih tih lijekova izazvala mi je nemir u srcu.

U glavi sam premotavala sve svoje neuspješne molitve koje nisu prolazile zbog moje nevjere, brige i straha. Situacije u kojima bih iz spomenutih razloga na kraju ipak morala posegnuti za lijekom.

“Isuse, znam da sam se do sada uvijek u ovakvim situacijama oslanjala na Franinu vjeru, al’ sad mi moraš pomoć da ovo izguram sama”, rekla sam naglas.

Prisjećala sam se dijelova objava koje mi je Frano u posljednje vrijeme s tolikim oduševljenjem prenosio trudeći se osnažiti i podignuti moju vjeru.

Ne dozvolite da vas ikakva zemaljska nevolja deprimira, jer imate Onoga Koji je od vas uvijek može odstraniti i Koji vam je to obećanje dao riječima: “Molite, i primit ćete ….” “Molite i primit ćete…”Dođite k meni svi” BD 5852

I koliko god da je velika nevolja, postoji Jedan koji svaku nevolju može protjerati, ako Ga se iz najveće dubine srca zazove, postoji Jedan Koji samo čeka taj poziv iz dubine, Koji svakom stvorenju koje za Njim čezne hita u pomoć, Koji svakom stvorenju pruža ruke kako bi ga uzdigao, samo ako stvorenje Njegovu ruku uhvati s vjerom u Njega Koji ga može spasiti. “Što tražite u moje ime…” Uslišenje molitve BD 5435

Znala sam da će ovog puta sve biti drugačije.

Pogledala sam našu malu Mrvicu tako cijelu pospanu i klonulu i rekla: “Mrvice moja, znaš li  da ti i ja imamo istog Tatu na Nebu?”

” Znaš li da je Njemu sve moguće?”

“Znaš li da te On voli puno više nego ćemo te tata i ja ikad znati voljeti?”

Zatvorila sam oči i nježnim glasom i po jasnim uputama iz Marka 11:24 rekla temperaturi da napusti Mrvicu u potpunom uvjerenju da  moj vjerni Isus sjedi pored mene i milo gleda na nas dvije. Štoviše, hrabri me i u srcu nježno šapće “Možeš ti to, ne brini”.♥

Od same pomisli da svemogući Bog sjedi pored mene srce mi je počelo ubrzano kucati i preplavila me ogromna radost. Neopisiv mir i sigurnost u srcu.  Bez trunke straha, brige ili nevjere. “Ovo je nešto neopisivo snažno”, pomislila sam, znajući da sam osjetila tek tračak Njegove beskrajne Ljubavi prema nama.

A temperatura?

Naravno da je odmah krenula padati. Za nešto više od pola sata toplomjer je pokazivao 36.6 °C

Jeli se  vratila?

Naravno da nije.

A Mrvica?

Mrvica je mirno spavala cijelu noć i ujutro se probudila vesela i nasmijana kao da se ništa nije dogodilo.♥

Naš Otac je uvijek isti, Predivan, Milosrdan i Vjeran. Mi se moramo mijenjati, Naše povjerenje  u Njega  mora rasti, čvrsto uvjerenje kako On čuje naše molitve, kako nam želi, može i hoće pomoći.

I zato stanimo na trenutak, otvorimo širom naša srca, unesimo se u ovu Ljubav  i dopustimo da u nama ojača vjeru.

Uvijek trebate znati da je Moja Ljubav spram vas beskonačna i da Ljubav sebe nikada ne uskraćuje. Ako molite svjesni ovoga, onda ćete također znati da Ja ne mogu odbiti ništa za što se molite, budući  da Moja Ljubav želi odvratiti sve poteškoće od vas, Moja Ljubav vas želi usrećiti, i Moja sila je tako velika da za Mene ništa nije nemoguće, čak ako se to čini nemogućim za vas ljude. Ne-sumnjiva vjera u Boga BD 7417

U ljubavi Kristovoj,

molite-i-primit-će-te-mamino-blago-dnevna-molitva